Dry needling in Lelystad bij FlevoFysiotherapie

Binnen fysiotherapie zijn er diverse specialismen die ervoor zorgen dat u vrijer kan bewegen. Dit geldt ook voor dry needling. Deze behandelmethode wordt ingezet voor allerlei soorten klachten, bijvoorbeeld hoofdpijn en kaak gerelateerde klachten. Voor dry needling in Lelystad bent u bij FlevoFysiotherapie aan het juiste adres. Hiervoor maakt u een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Wij zien u graag verschijnen in onze praktijk.

Wat is dry needling?

Dry needling in Lelystad heeft als doel op spierverhardingen te doen ontspannen. Door middel van een speciale techniek wordt er in spieren geprikt. Dit werkt snel en heeft veelal geruime tijd effect. Een fysiotherapeut gebruikt hiervoor een naald en prikt hiermee in zogenaamde triggerpoints. Deze triggerpoints kunt u ook wel zien als kleine verkrampingen die ontstaan vanwege verschillende oorzaken. Ze veroorzaken veelal verkrampingen en pijn. Door ze licht aan te brengen, bemerkt u al snel verlichting.

Wat levert dry needling in Lelystad op?

Dry needling in Lelystad bij FlevoFysiotherapie levert u talloze voordelen op. Welke dat zijn?
– De behandeling wordt uitgevoerd door een erkende fysiotherapeut
– U voelt al snel verlichting en de behandeling is bijna geheel pijnloos
– U kunt binnen een korte termijn weer vrijelijk bewegen
– U bent binnen een kort tijdsbestek af van pijnlijke spieren

Maak een afspraak bij FlevoFysiotherapie voor dry needling

Wilt u een afspraak maken voor dry needling in Lelystad bij FlevoFysiotherapie? Het heeft altijd meerwaarde om eens langs te komen. Deze aanvullende fysiotherapeutische behandeling valt onder de (aanvullende) zorgverzekering, wat zeker in uw voordeel is. Bel ons op 0320 – 850954 of stuur een e-mail naar info@flevofysiotherapie. Online een afspraak maken behoort eveneens tot de mogelijkheden. Kortom, wacht niet langer met de behandeling van uw klachten, maar meld u aan voor dry needling in Lelystad.

Maak direct een online afspraak

Behandeling zowel in de praktijk als aan huis. Heeft u liever een medewerker aan de lijn? Neem dan gerust contact op.