Fysiotherapie in Lelystad bij FlevoFysiotherapie

Wanneer bewegen steeds slechter gaat, pijn doet en u zelfs gaat beperken, is het tijd om hier iets aan te doen. Onze fysiopraktijk Lelystad is gespecialiseerd in het behandelen van lichamelijke klachten, ook als het om een preventieve behandeling gaat. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw klachten snel verminderen en dat u het gevoel heeft gehoord te worden, staat u als patiënt bij onze fysiopraktijk in Lelystad centraal. We kijken dan ook altijd naar hoe de behandeling het beste bij u en uw klachten aansluit.

Waarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut in Lelystad?

FlevoFysiotherapie in Lelystad is aangesloten bij Keurmerkfysiotherapie. Bij ons bent u dan ook verzekerd van de beste behandeling passend bij uw klachten. Omdat wij een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie zijn, kunt u ook zonder doorverwijzing van een huisarts bij ons terecht. Onze fysio Lelystad biedt diverse specialisaties aan naast de reguliere fysiotherapie en manuele therapie. Hierbij moet u denken aan de behandeling van etalagebenen, COPD, medical taping, handtherapie, echografie, running therapie, shockwave en hoofd-, hals- en kaakfysiotherapie. Welke therapie u aangeboden krijgt, hangt natuurlijk af van de klachten die u ervaart en welke mogelijke klachten u preventief wenst te behandelen.

Een afspraak maken voor fysiotherapie in Lelystad

Wilt u voorkomen dat het van kwaad tot erger gaat, loop dan niet te lang rond met uw klachten. U kunt altijd bij ons terecht voor een intake waarbij wij onderzoek doen naar de klachten en u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Neem contact met ons op via 0320 – 850954 of info@flevofysiotherapie.nl. Ook kunt u een online afspraak maken. FlevoFysiotherapie te Lelystad heeft als doel u te begeleiden in het soepel en pijnloos bewegen, iedere dag weer. De behandelingen kunnen doorgaans zowel in de praktijk als thuis plaatsvinden.

Maak direct een online afspraak

Behandeling zowel in de praktijk als aan huis. Heeft u liever een medewerker aan de lijn? Neem dan gerust contact op.