Manuele therapie in Lelystad bij FlevoFysiotherapie

Heeft u last van lichamelijke klachten en zoekt u behandeling en begeleiding? FlevoFysiotherapie is de specialist op het gebied van fysio- en manuele therapie. Wij bieden een professionele behandeling van uw klachten, waarbij u als patiënt centraal staat. Door onze verschillende specialisaties en persoonlijke begeleiding kunnen wij kwaliteit leveren. Wij willen u helpen van uw lichamelijke klachten af te komen.

De mogelijkheden bij manuele therapie Lelystad

Manuele therapie wordt verzorgd door een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft in manuele therapie. FlevoFysiotherapie richt zich bij manuele therapie in Lelystad richt op klachten aan het bewegingsapparaat. Dit zijn klachten aan uw pezen, spieren, gewichten, bloedvaten en zenuwstelsel. Manuele therapie is erop gericht om uw spieren en gewrichten beter te laten functioneren, maar ook uw lichaamshouding en beweging te verbeteren. Een manueel therapeut gebruikt verschillende technieken en handgrepen. Een voorbeeld van een techniek is mobilisatietechniek. Tijdens deze techniek wordt het gewricht op een bepaalde manier bewogen, waardoor de bewegelijkheid wordt vergroot. Dit wordt ook wel een manipulatie genoemd. Alle gewrichten in uw lichaam kunnen behandeld worden met behulp van manuele therapie. De manueel therapeut in Lelystad verzorgt doorgaans behandelingen bij klachten in de nek, rug en het bekken.

Het resultaat van de manuele therapie Lelystad kunt u snel merken. U merkt dat uw bewegingsvrijheid toeneemt en dat de pijn afneemt. U kunt waarschijnlijk sneller herstel merken, dan wanneer u een behandeling start met medicijnen.  FlevoFysiotherapie adviseert en begeleidt u graag voor, tijdens en na uw behandeling.

Een afspraak maken bij voor manuele therapie in Lelystad

Wanneer u een afspraak wilt maken voor manuele therapie in Lelystad, dan heeft u geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Alleen voor chronische aandoeningen en na een operatie is een doorverwijzing noodzakelijk. Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Neem contact met ons op via 0320 – 850954 of info@flevofysiotherapie.nl. Ook kunt u een online afspraak maken.

Maak direct een online afspraak

Behandeling zowel in de praktijk als aan huis. Heeft u liever een medewerker aan de lijn? Neem dan gerust contact op.