Afspraak maken

Maak direct uw afspraak!

U kunt zich met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist aanmelden voor een fysiotherapeutische of manueel therapeutische behandeling. Het aanmelden kan telefonisch, per email of via de website. Alleen bij chronische aandoeningen of na een operatie is een verwijsbrief van de huisarts/specialist noodzakelijk voor de administratie van de praktijk.

Wanneer u met een verwijzing komt, betekent dit dat uw arts uw klachten reeds heeft beoordeeld als geschikt voor behandeling. Wanneer u zonder verwijzing komt, wordt er d.m.v. een screening gekeken of u in aanmerking komt voor behandeling. Zijn uw klachten niet geschikt voor fysiotherapeutische of manueel therapeutische behandeling, dan wordt u verwezen naar uw huisarts.

Zonder verwijsbriefje naar de fysiotherapeut

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u terug naar uw huisarts. Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten. Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong of oud bent, of u last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of op het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie kunt u direct terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Gebruik onze online afspraakplanner

Bestaande clienten kunnen via het PatientenPortaal een vervolg afspraak inplannen.

Bent u een nieuwe client of een bestaande client met een nieuwe klacht? Klik op onderstaande knop om naar de afspraakplanner te gaan.