Fysiotherapie

Wat is Fysiotherapie?

Fysiotherapie is een prikkeltherapie, bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, met name functiestoornissen aan spieren, pezen, banden en gewrichten.
Met behulp van fysiotherapie kunnen die functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden. De daaraan gekoppelde beperkingen kunnen geoptimaliseerd, hersteld of verbeterd worden.

De inhoud van de fysiotherapeutische behandeling wordt altijd afgestemd op uw verwachtingen en persoonlijke doelstellingen. Wij houden wel altijd oog voor de meest effectieve behandeling van uw klacht, waarbij wij ons laten leiden door de laatste wetenschappelijke inzichten.

De behandeling kan plaatsvinden in een van onze behandelkamers, aan huis (indien dit noodzakelijk is) of in de oefenzaal. Gedurende uw behandelingen kan de plaats ook nog wijzigen. U start bijvoorbeeld thuis vlak na uw operatie in ziekenhuis, zodra u zich beter kunt verplaatsen komt u naar de praktijk en voor de opbouw van kracht en conditie traint u verder in de oefenzaal.

Maak direct een online afspraak

Behandeling zowel in de praktijk als aan huis. Heeft u liever een medewerker aan de lijn? Neem dan gerust contact op.